Disponible també en: ebook PDF preview book comprar llibre
 • Condemnes compartides

 • Autor:
  Núria Ortín i Martínez
 • ISBN:
  978-84-9136-430-6
 • Pàgines:
  474
 • En un món tan meravellós, on l’ésser humà ha acabat sent tan miserable, costa apostar per les segones oportunitats. I encara més, amb la gent que ha passat per presó. Però els mercedaris sempre han cregut, per
  damunt de tot, en la llibertat i la dignitat de les persones.
  «Quan vaig entrar tenia molta por. Vaig entrar fàcilment i a la vegada va ser tan difícil sortir… I la presó no és per a la gent, les persones necessitem ser lliures.» (Titiana)
  «Ningú no pot saber exactament quin és el patiment que es genera dins de presó sinó és en qualitat de pres… Et quedes amb una nuesa existencial, no tens possibilitat de projectar-te en res, simplement ser testimoni del temps que passa.» (José María)
  «Vaig obrir els ulls, i després un es queda en xoc… la ment humana davant una tragèdia és com que es protegeix… i quan vaig veure les esposes em vaig quedar estupefacte.» (Joseph)

 • Núria Ortín i Martínez. És llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques, diplomada en Humanitats i tècnica en Imatge i So.
  Ha cursat el programa Lideratge i Innovació Social a ESADE Business School.
  Als 20 anys va començar a treballar a Ràdio Estel. Des de l’any 2016 és la directora de la Fundació Obra Mercedària, present a 6 països de 3 continents diferents, treballant a favor dels privats de llibertat i per les persones més vulnerables i necessitades de la societat.
  Ha visibilitzat l’impacte que suposa la presó per a les dones recluses a Wad-Ras amb el podcast “Temps
  Mort” a Catalunya Ràdio.
  Ha documentat i participat en el programa “Segona oportunitat” del 30 minuts de TV3.
  Continua treballant reivindicant el dret de les persones i per fer que el món sigui una mica millor.

Del mateix autor:

No hi ha cap llibre relacionat amb aquest autor.