Disponible també en: ebook PDF preview book comprar llibre
També disponible amb els següents idiomes: castellà
 • Psicologia de la religió

 • Autor:
  Eugenio Fizzotti, Massimo Salustri
 • ISBN:
  978-84-9846-066-7
 • Pàgines:
  380
 • Quan parlem de Psicologia de la Religió ens referim a l’àrea de la psicologia que estudia el comportament religiós des del punt de vista del coneixement psicològic, intentant comprendre de quina manera el context històric i cultural pot condicionar l’experiència religiosa, les motivacions i les intencions que la mouen, i els conflictes psíquics que pot generar. Actualment en el panorama editorial català són pocs els textos que tractin sistemàticament el desenvolupament d’aquesta recerca. Aquest text vol omplir aquest buit i proposa una antologia dels autors més significatius. Parteix de Freud, passant per Jung, Allport, Maslow, Frankl, fins la psicologia transpersonal. Cada capítol va acompanyat d’una introducció que resumeix les referències bibliogràfiques necessàries per emmarcar la producció de l’autor tractat.

 • Eugenio Fizzotti és professor ordinari de Psicologia de la Religió a la Universitat Salesiana de Roma; també és docent al Pontifici Ateneu Antonianum de Roma i a l’Institut Superior de Ciències Religioses Italo Mancini de la Universitat d’Urbino. President de l’Associació de Logoteràpia i Anàlisi Existencial Frankliana, soci honorari de la Societat Mèdica Austríaca per a la Psicoteràpia, i soci fundador del Viktor-Institut de Viena, també és membre de la Societat Italiana de Psicologia de la Religió.

 • Massimo Salustri és llicenciat en dret per la Universitat La Sapienza de Roma i en psicologia per la Universitat Salesiana de Roma, i professor de Psicologia de la Religió a l’Institut de Ciències Religioses Leone XIII de Frosinone. També ha estat col·laborador del Ministeri Italià d’Educació.

Del mateix autor:

No hi ha cap llibre relacionat amb aquest autor.