Disponible també en: ebook PDF preview book comprar llibre
 • Aquesta foscor en què confio

 • Autor:
  Joan Casañas Guri
 • ISBN:
  978-84-9136-467-2
 • Pàgines:
  186
 • «Per què dius Déu?». Aquesta era la pregunta amb què Joan Casañas iniciava moltes converses amb les persones que volien dialogar amb ell sobre el Sentit Últim de la Vida i sobre allò que en última instància les impulsava a fer política, a participar d’entitats al servei dels marginats, a donar-se als altres. Tota la vida va reflexionar sobre el Misteri-Déu i les pràctiques que se’n derivem, obert a totes les respostes, crític, com Jesucrist ho va ser, amb qualsevol aliança entre religió i injustícia. Tot això traspua en les pàgines del llibre Aquesta foscor en què confio. El lector hi trobarà un recull d’articles, poemes, anotacions del final de la vida, que manifesten la mirada profunda, crítica, actual i sensible de Joan Casañas sobre els ressorts últims que mouen la vida humana.

 • Joan Casañas Guri (1936-2020). Capellà i professor de Teologia a Xile en època de Salvador Allende, capellà-obrer a Sabadell, animador de comunitats cristianes de base, activista d’organitzacions socials, militant d’esquerres, teòleg atent a la seva època, cronista de la teologia de l’alliberament i d’entitats cristianes al servei
  dels marginats. I sempre, incansable en la meditació i el diàleg obert a tothom sobre el Misteri-Déu, bel·ligerant contra qualsevol mena d’idolatria.

Del mateix autor:

No hi ha cap llibre relacionat amb aquest autor.