Disponible també en: ebook PDF preview book comprar llibre
 • Els 7 superpoders de la felicitat

 • Autor:
  Juanjo Fernández Sola
 • ISBN:
  978-84-9136-409-2
 • Pàgines:
  120
 • Les llagues d’estómac no venen del que mengem, sinó del que se’ns menja! L’estrès, les presses, la precipitació, les preocupacions... tot plegat pot fer que la nostra vida de cada dia ens resulti feixuga i no
  siguem capaços de gaudir-ne.
  Deixeu que el llibre us ajudi a alliberar-vos de preocupacions que no són tan importants –però que se us «mengen» per dins–, identifiqueu idees falses sobre la felicitat i, sobretot, descobriu i feu vostres els 7 Superpoders de la Felicitat: estratègies senzilles... però extraordinàriament poderoses i aplicables!
  Un llibre diferent, fet «a mà», ple de «visual thinking»: dibuixos expressius que us arribaran al cor, i que us ajudaran a ser més feliços per ser millors pares i mares, per comunicar-vos millor, per treballar més a gust... Amb els 7 Superpoders podreu ser més feliços per ser millors!

 • Juanjo Fernández Sola és llicenciat en Filosofia i Lletres, especialitat Filologia Romànica (UAB). DEI per la Facultat de Teologia de Catalunya. Professor a l’Escola Tècnica Professional del Clot (1987-2006), on ha impartit Formació humanística, Religió, Llengua castellana, Llengua catalana, Llengua francesa i Teatre, i ha estat tutor d’alumnes de 12 a 14 anys. Autor de diversos articles a la revista «Estris» d’Educació en el Lleure i Animació Sòciocultural, autor de les obres de teatre Aneu i doneu fruit (sobre la Passió i Resurrecció de Jesucrist) i Vés on jo t’enviaré (sobre la vida de Sant Francesc Xavier). Coautor (amb Carles Armengol) d’Iniciar un centre d’esplai (Editorial Claret). Autor (coordinant un grup de treball) de Respecte, Responsabilitat i Reflexió: un triangle de valors per a la Secundària (Papers de Pedagogia Ignasiana). Membre de la Comunitat Cristiana de Sant Pere Claver-El Clot (Barcelona), on ha estat catequista de grups d’infants i joves. Actualment forma part del Departament Pedagògic de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya.

Del mateix autor: