Disponible també en: ebook PDF preview book comprar llibre
 • Anuncieu

 • Autor:
  papa Francesc
 • ISBN:
  9788491360087
 • Pàgines:
  122
 • Amb tots els consagrats i consagrades continuem el diàleg que hem anat teixint en les anteriors cartes (Alegreu-vos, Escruteu, Contempleu), perquè la nostra intel·ligència, el nostre cor i les nostres decisions puguin estar reblertes de vida i dur a acompliment les institucions de l’Any de la Vida Consagrada.
  A tots vosaltres, dones i homes consagrats, expressem la gratitud pel vostre lliurement a Déu, raig de la divina bellesa que il·lumina el camí de l’existència humana. Us invitem, així mateix, a fer que la vostra història continuï essent escrita amb llengua de foc en la potència de l’Esperit Sant. La llengua amb què anunciareu la Bona Nova tindrà paraules, assonàncies, accents, matisos i actes diversificats per la manera de viure la consagració. En la vida totalment contemplativa o en la vida religiosa apostòlica; en la lloança del cor verge; en la presència, en la laboriositat i en el testimoniatge en l’església local o en la secularitat dels àmbits socials: sempre i en tot lloc podeu ser expressió de la missió de l’Església.

 • Jorge Bergoglio va néixer a Buenos Aires el 1936, rebé l’ordenació presbiteral el 1969 dins la Companyia de Jesús, fou ordenat bisbe el 1992 i creat cardenal, pel papa Joan Pau II, el 2001. El 13 de març del 2013 va ser elegit, pel conclave reunit al Vaticà, bisbe de Roma i, per tant, Sant Pare de l’Església catòlica, i prengué el nom de Francesc.

Del mateix autor: